Zelfstandig werken als ZZP-er in de zorg is aantrekkelijk als je graag flexibel bent en vrij wilt zijn in de keuze van je opdrachtgever. Als zelfstandig zorgprofessioneel kom je ook te staan voor administratieve lasten en de lasten van het ondernemerschap; geen makkelijke opgave in deze complexe sector op het gebied van administratieve afhandeling en regelgeving.

Mencius biedt ZZP-ers een zorgeloos zelfstandig ondernemerschap zonder alle administratieve lasten te ervaren. Wilt u zelf bepalen waar en wanneer u werkt, maar wilt u niet zonder werk komen te zitten. Wilt u uw eigen boekhouding regelen, maar niet maandenlang op uw geld wachten? Kies dan voor Mencius als partner. U behoudt wel de zelfstandigheid als  zorgprofessional ondernemer maar zonder de lasten van het ondernemerschap.

Mencius partner in de zorg

MENCIUS ALS PARTNER

Als het om financiële, juridische zaken gaat, is het prettig dat Mencius als partner naast je staat. Met onze professionele BackOffice dienen we onze ZZP professionals adequaat en  onafhankelijk van advies. Met onze kennis van de zorg en van het ondernemerschap kunnen we u op meerdere vlakken ondersteunen.

NEEM CONTACT OP